lauantai 30. tammikuuta 2010

HAUTAUTUU LUMEEN


Kohta meidän ikkunoista ei nää enää ulos. Kinokset ovat alkaneet kerääntyä ikkunoiden eteen ja parvekkeella vasta lunta onkin. Onneksi on radio, kirjoja ja internet. Voihan olla, että ovesta ei pääse enää ulos. Niin ja banaaneita löytyy myös.

Olen aloittanut keramiikan kurssin ja etsin nyt blogeja keramiikasta. Ihan kihisen jo päästä taas ensi viikon tunnille. Viime tunnilla tein virtahevon, joka tunnistettiin rauskuksi.

Aloitin joulun jälkeen vihkon, jonka kanteen kirjoitin Thesis 2010. Tähän mennessä sieltä löytyy piirroksia ankoista, mobileista ja dinosauruksista. En usko, että professori hyväksyisi vielä aiheen. Ehkä pari riviä tekstiä aiheesta "opinnäytetyön ahdistus muutettuna kuviksi ja höystettynä käyttäjäkeskeisellä tuskalla" saattaisi tuoda kaivattua akateemisuutta aiheeseen.

Jos valmistuisin tämän vuoden puolella niin pääsisin myös matkalle. Äiti lupasi hövelisti maisteri-matkan. Kun valmistuin kandiksi lähdettiin äidin kanssa Barcelonaan. Se oli mahtava matka: Miron museo, kuumat kadut, hiertyneet jalat ja koko se ilmapiiri. Nyt on siis paljon pelissä, koska matkakuumeeni on nousussa. (Vihkosta löytyy myös lista kohteista, joita voisi harkita: Pariisi? Kööpenhamina? Berliini? Madrid?)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti