maanantai 19. syyskuuta 2011

KAUPUNGIN NAVASSASataa. Edelleen (wtf, muutinko sittenkin Englantiin?). Haaveilen taljasta mihin kääriytyä. Oikeastaan elävä eläin, mihin kääriytyä, olisi vielä parempi. Joku tyyliin löysä lammas, jonka voisi kietaista harteille.

Tänään kaupat ja ravintolat olivat kiinni. Nyt tässä kantonissa juhlitaan jotain, mitä kukaan ei tunnu muistavan, jotenkin se ehkä saattoi liittyä paastoamiseen. Paastosta puheenollen, onneksi mäkki oli auki,  muuten olisin pissinyt ensimmäistä kertaa elämässäni porttikongiin tai housuihini (näin jälkeenpän ajatellen se olisi ehkä lämmittänyt ainakin hetken). Mäkki oli hetken kaupungin napa, sinne vaelsi kaikki märät turistit ja paikalliset nälkäiset perheet. Hurraa ylikansalliset yritykset!

Täällä on muuten järjettömän hyviä viinirypäleitä (mikä hassu sana: rypäle. Hiih-hiih). Viimeksi valitsin jotain keskihintaisia rypäleitä mutta miten pehmeäksi ja makeaksi rypälelajikkeeksi se paljastuikaan! Miltäköhän ne kalleimmat maistuu? Sitten söin parmesaania ruuan kanssa ja jälkkäriksi suklaata. 

Ja sitten piirsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti