maanantai 28. syyskuuta 2009

AURINKOKUNINGAS
Pää on jo kääntynyt pitkään. Kaikki muukin toimii: kädet, jalat ja keskivartalo. Viikonloppuna olin juhlimassa maalla suvun kantaisää, vaaria. Suvun seassa oli kiva pyöriä. Oli ruotsiserkkua ja helsinginserkkua ja pikkuserkkua ja isoserkkua ja setää ja tätiä ja kummityttöä ja liuta muita, joita en pysty nimeämään.

Vaari säteili juhlien jälkeen kuin aurinkokuningas ja soitti illalla tuvassa sotalauluja kasetilta ruotsinserkuille. Tunnelma tiivistyi yötä kohden niin paljon, että pidettiin tauko J:n kanssa ja mentiin katsomaan ulos tähtiä. Nähtiin linnunrata. Todettiin, että ollaan aika pikkiriikkisiä tässä universumissa, ehkä ei siis haittaa vaikka joskus kotona haisee bioroskis tai rajaa kuvan pieleen tai sanoo jotain tyhmää.

Kävin taas lurkkimassa vaarin autotallia/pajaa. Pääsin muuten syksyksi puuta työstämään sivuaineeksi. Ehkä alan itsekin kerätä tarveaineistoa seinällä vaarin tyyliin. Tarvitsisin näin alkajaisiksi uuden puukon.

2 kommenttia:

  1. Voitais mennä puukkoshoppailemaan joku päivä!?

    -Ässä

    VastaaPoista
  2. Joo!! En kyllä tiedä mistä aloittaa etsiminen, Stockan Suomituliaisosastolta kenties? Jos löytyisi puukko kuksien ja porontaljojen välistä.

    VastaaPoista