sunnuntai 6. syyskuuta 2009

POISSA KÄYTÖSTÄTänään olisin voinut hyvin kulkea lappu kaulassa, jossa olisi lukenut "out of order". No ehkä saman näki naamasta. Nyt olisi varmasti hyvä hetki muistella kesää ja lomaa; yrittää puristaa herkkuhetkiä muistista piristykseksi.

Eiliset ystävien häät olivat mainiot! Hääpari siirtyi kirkosta juhlapaikalla hevosvaunuissa. Ja luvattu syysmyrsky suli porottavaksi auringonpaisteeksi.Eilinen juhlahumu kuitenkin vei tämän päivän vähän tärviölle. Pääsin kuitenkin tuulettamaan itseäni Kaapelitehtaan Design Marketissa ja sitten lempikahvilassani (jotenkin mikään ei vain ole maistunut tänään oikealle).

Lohduttavaa, että nytkin sataa. Voin rauhassa istua sohvalla tai maalata vesiväreillä. Ja mitä vesivärihommailusta syntyikään? Yleensä, jos saan tuhertaa vapaasti, on lopputulos vääntyneitä öttiäisiä mutta tänään paperille tuli aluksi oransseja möykkyjä (suht normaalia) ja lopulta miehiä (!?). Olen vähän tolaltani: Tuliko miehet jäädäkseen repertuaariini? Eikö kynästä lähde enää öttiäisiä? Onko öttiäisten aika ohi? Nekö vain loppuivat? Kuinka kauan joudun piirtämään näitä miehiä? Ja miksi niillä pitää olla parta tai viikset?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti