tiistai 27. lokakuuta 2009

HAJANAISIA HUOMIOITA
Bussin tuplaikkunoiden väliin jää usein kesällä vettä ja matkustaja saa ihailla akvaariota. Tänä aamuna huomasin bussin ikkunan välissä sammalta (sanoisin rahkasammalta).

Joudun purkamaan äidille aloitetun pipon kolmannen kerran. Liian kireää, liian löysää, liian outoa käsialaa tulee tästä pipotehtaasta. Hemmetti.


Esitelmät ovat usein kovin köykäisiä. Kuuntelija nappaa ehkä jonkin sanan sieltä täältä ja loppu on vain kuin jonotusmusiikkia. Messuja pitäisi varmaan myös välttää (ellei halua ostaa metrilakua).

Pienoismallien tekeminen on vaikeaa, jos ei ole selvillä mitä haluaa tehdä. Luonnosteluun ne eivät tunnu käyvän itselleni. Tuolieni pienoismallit näyttävät painavan vähintään 200 kg. Toivottavasti ostamani balsapuu tuo avun kamalaan robustisuuteen.

Eilen päätin tehdä kortin vanhalle naapurillemme, joka on sairaalassa. En ehtinyt. Onneksi äiti oli käynyt tapaamassa häntä viikko sitten ja kertonut hänelle, että hän on ihana ystävä. Ystäville pitää muistaa sanoa ihanuus ääneen ja kortti pitää tehdä heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti