sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

KESÄJALKOJATingin antiikkikauppiaalta puiset kenkäaihiot. Ne ovat kokoa 36 ja ajelehtivat nyt ympäri asuntoa. En tiedä ollenkaan mihin ne voisi laittaa. Mutta iloa ne tuovat tuossa ajalehtiessaankin. Pidän kovasti puumateriaalista ja kengistä. Mikä oivallinen yhdistelmä siis: puukengät, joita ei voi laittaa jalkaan.

Löysin kesävaatteista ihanan mekon, jonka olen ostanut kolme vuotta sitten Barcelonasta. Nyt se on päälläni ja suuntana on tänään Pihlajasaari, kunhan nyt aluksi syödään lounas. Olo on jotenkin iloisempi kuin osasin odottaakaan. Saarilukemiseksi olen valinnut Kyllikki Villan toisen kirjan Pakomatkalla.

Varpaisiin valitsin ystävän laajasta kynsilakkavalikoimasta mahdollisimman räikeää. Viihdyn nyt siinä. Odotan kovasti syksyn lämpimiä pimeitä iltoja. Vaikka nämä helteetkin ovat aika ihania.

Ehkä voisin aloittaa kuvasarjan, jossa kuvaisin joka päivä käytössä olevat kengät. Haluaisin muistuttaa itseäni siitä, että kesäinen kenkävalikoimani on laaja ja käyttöön päätyy usein ne yksilöt, jotka ovat eteisessä esillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti