lauantai 15. tammikuuta 2011

LÄHTÖLASKENTAAurinko on sittenkin olemassa! Kävin imemässä sitä itseeni kävelyllä. Vaikka epäilen kyllä, että paljon ei imeytynyt toppahousujen, pipon, kaulahuivin, rukkasten, talvikenkien ja pitkän toppatakin taakse. No posket sai ehkä vähän tuntumaa ulkoilmaan. Tänään yritän keksiä itselleni sloganin... Jokseenkin tuskerruttaa.

Kaksi viikkoa aikaa saada kirjoitustyö hyvin valmiiseen pisteeseen. Uskaltaisinkohan jo luonnehtia, että lopun alun lähtölaskenta on alkanut? Mutta tänään ei märehditä jotain kirjallisia näpertelyjä, vaan keskitytään kaikkeen kivaan ja hauskaan kuten muunmuassa juhlimiseen. On uudet loimetkin illaksi: raidallinen mekko ja nahkainen vyö. Kengiksi olen valinnut yksilöt, jotka ostin itselleni kauan sitten lohdutukseksi, kun kävin poistattamassa viisaudenhammasleikkauksen tikkejä. Hyvin lohduttavat edelleen.

Ja yksi lahjaesittely. Sain lahjaksi paperinarusta tehdyn ryijyn. Se on mielettömän hieno niinkuin kuvista näkyy; siinä välkehtii kulta. On niin ihanaa viettää vapaapäivää, ihan kuin mut olis kaivettu uppolumesta esiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti