maanantai 22. elokuuta 2011

BONSOIRLauantaina kun J oli vielä täällä niin satuttiin musiikin johdattamina iloiseen yhteislaulutapahtumaan. Taustalla komeili katedraali ja puissa killui valot, tulipa mieleeni taiteidenyön fiilis eräässä entisessä työpaikassani galleriassa. Lauluista ei tunnettu yhtään mutta tunnelma oli ihanan keskieurooppalainen (ja ainakin yksi lapsi ui suihkulähteessä).

Toinen kuva on tältä illalta, kun tuli pimeää ja ukkonen viilensi ilmaa. On ollut liian kuuma tällaiselle skandinaaviselle tyypille kuin minä. Ja J:lle vasta liian kuuma olikin, mutta sanoisin, että sandaalit voisivat auttaa asiaa umpikenkien sijasta.

Odotan jo arkea, ja sitä, että tiettynä päivänä tehdään tiettyjä asioita. Esim. että maanantaina joogaa ja tiistaina ostetaan patonkia paikallisesta leipomosta, keskiviikkona katsotaan joku hieman höhlä dubattu sarja ja torstaina mennään lounaalle kavereiden kanssa. No perjantaina sitten varmaan rentoudutaan kantiksessa ja lauantaina käydään galleriakierroksella ja syödään leivos. Sunnuntai, uintia? Ja näin se viikko onkin jo täynnä mukavia pieniä arkisia askareita. Tai oikeastaan taisin lähinnä sisällyttää arkirutiineihin leivoksia ja ystäviä. No toivossa on hyvä elää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti