lauantai 17. maaliskuuta 2012

FANIMetsäpotretteja!

Täällä oli metsäpäivä! Seuraa paljastus: olen suuri metsäfani (kuulen kuinka kansa kohahtaa). Se saattoi saada alkunsa siitä, että sain hyvästä mantsan yo-menestyksestä kirjan "Tiedätkö metsistä?" (vihasin sitä yli kaiken, muut sai paksuja kirjekuoria). Huomasin kuitenkin sopivan ajan päästä kirjoituksista, mielen tasaannuttua, että en tiennyt metsistä ja pläräsin opuksen läpi ja tässä sitä ollaan, metsäfaneina. No oli miten oli tämä faniuteni synty, mutta tämänpäiväinen oli selkeesti juhla mua varten. Vaikka hikoiltuani itseni ylhäälle metsään totesin, että kohderyhmä oli noin 20-25 vuotta nuoremmat. Ihailin toisten infantiilien majat ja metsäpotretit ja menin istumaan ankkalammen rannalle. 

Seuraa päivän toinen paljastus: ankat saattavat olla dinosauruksia. Luulen, että täytyy vielä tehdä jotain tutkimuksia ennenkuin voin julkistaa laajamittaisen tieteellisen artikkelin, mutta näin näppituntumalta olen aika varma.      

Nyt menen kuivaamaan hiukset ja puen päälleni kevään uuden show piecen: pinkin pitsitunikan ja valmistaudun leffailtaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti