lauantai 10. marraskuuta 2012

KAMOON KAAMOS
Kaamos on lauennut automaattisesti käyntiin aivoissani, vaikka täällä on valoisampaa kuin Suomessa. En tiedä onko se syynä siihen, että nykyään harmaa väri kiehtoo mua. Otinpa tässä viikko pari sitten kameran muistitikun täyteen kuvia hienosta betoniseinästä. Kotona kun tarkastelin saalista olin vähän pettynyt; kun se seinä oli oikeasti livenä hieno. Kuvissa, no, seinä. Ehkä en vaan vielä valokuvaajana ole tarpeeksi kehittynyt. Eikun uutta kierrosta vaan kehiin, täytetään ulkoinen kovalevy harmaalla. 

Kreikkalaisen kundin kanssa ruvettiin ranskantunnilla vertailemaan kokemuksia valosta. Kerroin, että täällä keski-Euroopassa olen koko ajan että "ooh, aah, onpa valoa ja aurinkoa". Kun hän on taas että "kuinka pimeää, valotonta, auringotonta". Ei kuulemma ole koskaan ollut niin kalpea kuin nyt. Kun taas mä en ole koskaan ollut marraskuussa näin ruskea.

Mun pitäis tehdä suomalaisia lihapullia kaverin juhliin. Juhlat alkaa tunnin päästä ja mä en ole vielä edes käynyt kaupassa. Mulla on hypoteesi: mä tulen myöhästymään. 

2 kommenttia:

  1. Mikä klifhängeri! Mua jäi kiinnostamaan: paljonko myöhästyit... ja tuliko hyviä lihapullia? -P

    VastaaPoista
  2. Raivoisasti askelsin läpi sateen raivoisasti pyöritettyjen lihapullieni kanssa ja saavuin kekkereihin kaksi tuntia myöhässä. Siinä vaiheessa kevätrullat ja muut superherkut oli jo menneet. Natustin sitten kaalisalaattia ja ehdin saada pari omaa köttbulleroa, ne meni salamana. Et hyvä minä ja silleen.

    VastaaPoista