tiistai 21. syyskuuta 2010

KAIKKI YHES KOOS

Ja tutkimussuunnitelma on saatu ulos eetteristä. Se taisi olla vanhentunut jo sillä hetkellä kun painoin lähetä nappia mutta tänään en välitä. Kuuntelen Mozartia. Kaikki kappaleet, jotka sisältää sanan requiem vaikuttavat erityisen hyviltä ja sopivan kohtalokkailta tällaiseen iltaan, jolloin tutkimussuunnitelma on lähetetty eteenpäin. Mainitsinhan, että sain tutkimussuunnitelmani tehtyä?

Varoitin ystävääni, että minun kanssa voi kyllä jutella mutta en itse pysty puhumaan muusta kuin työstäni ja empiriavaiheen suunnittelusta. Aiheenrajauksesta pystyn myös puhumaan tunteja.

Ai mitä meidän käsialtaassa on? J kylvetti näppäimistön nappuloita. Ei kyllä lähtenyt siltikään näppis toimimaan. Mutta ainakin on puhtaat nappulat, kun viedään näppis kaatikselle.

Ahaa, ahaa, tämä selittää paljon. Requiem on jonkinlainen sielunmessu. "Sielunmessu tai requiem on katolisen kirkon jumalanpalvelus, jossa rukoillaan edesmenneiden puolesta. Sen alkuperäinen nimi on lat. Missa pro Defunctis eli messu kuolleiden puolesta, mutta se tunnetaan yleisesti myös palveluksen tekstin ensimmäisellä sanalla requiem eli "lepo"" (http://fi.wikipedia.org/wiki/Sielunmessu). Ihanaa viitata Wikipedian avulla. Sehän on lähes rikollista toimintaa. Ja niin nautinnollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti