torstai 23. kesäkuuta 2011

MATKISOstin munakoisonvärisen matkalaukun, joka ei kyllä ole munakoisoa nähnytkään. Se on violetti hyvä Samsoniten värivastaava. Tämä on ensimmäinen oma matkalaukkuni eikä se paina juuri mitään, ostin siis mahdollisimman vähän matkalaukkua. Lentoliput ostin eilen, lähden tarkistamaan miten maa makaa Sveitsissä.

Juhlin pois myös valmistumisen viime viikonloppuna. Kämppä ei ole ihan vielä toipunut siitä, minä kyllä olen. Siis juhlista ja ylipäänsä koko valmistumisrumbasta. On tullut juhlittua pitkän kaavan mukaan. Toissapäivänä multa tosin kysyttiin, että "oletko vielä lukiossa vai kenties jo kirjoittanut"? Ulospäin en siis ehkä näytä vielä tarpeeksi valmiilta ja valmistuneelta maisterilta.

Ranskankurssi etenee mutta kielitaito on jymähtänyt paikalleen, ellei jopa huonontunut. Olisi jännää jotenkin säilöä tämänhetkinen kielitaito ja verrata sitä sitten siihen kielitaitoon, minkä kanssa tulen parin vuoden päästä takaisin. Tähän kieliasiaan aion nyt kyllä panostaa enkä anna sen lipsahtaa käsistäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti