torstai 2. kesäkuuta 2011

TÄHTEITÄValmistuin ja sain kimpun ruusuja, joista irrottelin eilen terälehtiä. Ne oli niin pehmeitä ja silkkisiä. Kävin kampaajalla valmistumista varten ja sain ihanan kiharapöhön. Aion niin ottaa vastedeskin kampauksia kampaajalla. On ihanaa, että ei tarvitse itse ähkiä ennen juhlia tukan kanssa, kun siitä tulee järjestäen hirveä (ja sitten sen kuitenkin suihkuttaa lopuksi kovaksi tukkakypäräksi).

Mulla olis nyt sitten loma. Luulen, että mulla on myös suuri pudotus menossa. Ei siis läskin karistus vaan se pudotus, mikä tulee väistämättä kun on hikoillut melkein vuoden ja olisi aika palkita itseään. Lopulta on vaan niin väsynyt, että ei meinaa edes jaksaa järjestää valmistumisbileitä, vaikka sehän oli yksi motiivi valmistua. Mutta että en jäisi ihan makaamaan laakereilla niin kokeilen pientä juttua, eli kirjoitan vähän ranskaa. Lukekaa ja kärsikää. Kärs, kärs.

Päivän ranskaosuus (vai itsehäpäisyosuus?):

Je trés fatiguée maintenant quoique j'ai la vacance. L'été est trop pour moi, trop coloré et odorant. Aujourd'hui je vais visiter mon pére et prendre le sauna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti