lauantai 31. joulukuuta 2011

TYYNTÄMeillä on tänään juhlat! Tuulihattuja ei kuitenkaan tulla tarjoilemaan; jotain pahaa tapahtui. Tuli tyyniä lätsiä. Mutta ei se mitään, ensi vuosi on varmasti parempi. Tänä vuonna on ehkä tuullutkin jo liikaa.

Näin viime yönä hurjan unen, missä minua syytettiin glaseeratun omenan varastamisesta (varas oli ollut liikkeellä muissakin herkkukaupoissa). Olin kyllä maksanut oman omenani viimeisillä euroillani (oli kamalan vaikeaa tunnistaa eurot frangien seasta). Pientä tyytyväisyyttä koin, kun varasta sanottiin tyylikkääksi rouvaksi (näin valveilla en kyllä tituleeraisi itseäni rouvaksi). Sitten tajusin, että joudun kamarille selvittämään asiaa enkä pääse enää muuttamaan uuteen asuntooni, koska olen mahdollinen varas. Tässä kohtaa heräsin, koska asunnon menettämisen vaara oli liikaa mentaaliselle järjestelmälleni.

Tämä uni ei kuitenkaan ollut niin ahdistava kuin se uni, jossa finniä puristaessani sieltä purskahti ulos stabilo-tussi. Unessa kyllä pohdin, että ehkä sitä leukaluuta oli vähän jomotellut, eikä mikään ihme, jos siellä oli alleviivaustussi...

Tack och adjö vuosi 2011! Olkoot 2012 vielä maukkaampi ja kohonneempi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti