tiistai 4. elokuuta 2009

PAH


Arki. Työntekeminen on kyllä jotenkin helpompaa kuin ennen lomaa. Silti vähän ajattelin, että voisin iltaisin jatkaa lomailua ja vähän tällä tavoin huijata itselleni lisää lomaa. Juu, ei onnistunut. Tänään kuljin mustikkasanko kädessä Vuosaaren metsissä ja valitin kanssamustikastaja äidilleni, että ei ole hyvä mustikkamätäs, ja tässä on jotain keltaisia kasveja, eei ole hyvä paikka, ja nyt on hyttysiä, ja nämä ei ole varmaan edes mustikoita, kun ovat niin oudon isoja, ja nyt niitä hyttysiä vasta onkin sekä vessahätä ja ne ei edes myy jäätelökioskeissa laktoositonta jäätelöä enää.

Jotenkin vaan ihan idiootti päivä. No näitä sattuu. Vähän tuli mustikoitakin. Ne hillotaan ja voidaan sitten hillon äärellä muistella, miten kamalaa oli näitäkin poimia. Ei kuitenkaan ollut niin kamala päivä, kun ystävälläni toissapäivänä; hän pudotti veitsen varpaaseensa.

Tajusin muuten, etten ole käynyt koskaan Mellunmäessä. Tietenkin olen saattanut erehtyä. Voisihan sitä silti siellä käydä. Kuluttaa vaikka joku potentiaalinen idioottipäivä Mellunmäessä. Sitä voisi vaikka yllättyä positiivisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti